28 april 2024

Tips voor een feestelijke en comfortabele look

We kennen het allemaal. Je hebt een feestje, de kerst komt eraan of je beste vriendin gaat trouwen. Dan komt onherroepelijk het moment dat de grote vraag rijst: wat doe ik aan? Natuurlijk heb je niks meer in je kledingkast wat geschikt is. De beste kledingstukken zijn al diverse malen door jou gedragen in gezelschap, of ze zijn niet feestelijk genoeg. Je wilt er goed maar ook relaxed bij lopen op die dag. Geen knellende kleding of schoenen waarvan de hak te hoog is. Lees verder voor ultieme comfy lookideeën.

Jumpsuit

De jumpsuit, vroeger ook wel broekpak genoemd, heb je in de strakke maar ook in een wat wijdere variant waarin je lekker kunt bewegen zonder dat je kleding aan alle kanten knelt of trekt. Jumpsuits dragen comfortabel en zijn verkrijgbaar in de mooiste stoffen en dessins. Kies je er een met een bling of een opvallende print dan zie jij er super feestelijk uit op die speciale dag. Bij modetopper Michael Kors vind je geweldige outfits voor de feestdagen! 

Luchtig

De rok die hoog in de taille zit en wijd uitloopt zit heerlijk comfortabel. Ze zijn er in mini, midi of de langere variant. Wat jij wilt! Trek er een mooie strakke top bij aan, in een rekbare stof zodat jij soepel uit je dak kan gaan op de dansvloer.
In al haar veelzijdigheid mogen we de jurk niet vergeten. Ook in de wijdere modellen kunnen jouw rondingen mooi tot hun recht komen. Uiteraard is zwart altijd in de mode. Het kleedt af, is chic en tijdloos. Bij het diner heb je geen zorgen over morsen, zelfs rode wijn zie je niet op zwart. Ben jij een kleurrijk persoon? Laat je dan lekker gaan en zorg dat je kunt shinen in jouw favoriete kleuren. Hebben we het over broeken dan is de palazzo mijn persoonlijke favoriet. De palazzo broek is weer helemaal terug van weggeweest. Herkenbaar aan de wijde broekspijpen en de hoge taille. Stijlvol, veelzijdig, comfortabel en makkelijk te combineren.

Finishing touch

Maak je outfit af met een mooie nagellak, een glittertje mag best en maakt het extra feestelijk. Glitter is overigens ook een trend voor ogen, huid en mond. Met nepwimpers krijg je direct een partylook. Qua lippen zit je altijd goed want alles kan dit seizoen: gloss, glitter of felle kleuren. Houd je meer van het pure? De natuurlijke make-up is en blijft favoriet. Je kunt dus eigenlijk alle kanten op met je make-up. Een paar mooie schoenen en een bijpassende tas maken jouw look helemaal af.
Steek die complimenten maar in je zak!